Ai pus bazele ideii tale de afaceri, planul e schițat, domeniul ales și când să îl cumperi…  HOP, Domeniul nu mai e valabil. Acesta e unul din momentele din viața unui antreprenor când simți că se deschide cerul și cad norii peste tine. La capitolul inregistrare domenii, noi îți vom oferi o listă de tool-uri pe care le poți utiliza ca să generezi nume de domenii disponibile și catchy.

În situația curentă a online-ului, numele domeniului trebuie să îndeplinească anumite criterii vitale: scurt, memorabil, catchy și relevant domeniului de activitate.

Tool-uri care te ajută în activitățile de creare și inregistrare domenii

1. Namestation

Namestation este perfect pentru cei care necesită un generator de nume domeniu. Scrii nișa domeniului, cuvântul cheie pe care ai vrea să il adaugi și aștepți să fii surprins de acest tool cu un nume nou-nouț.

Pentru a evita dezamăgirea de tip e-luat-domeniul-acesta, poți selecta căsuța “I need an available domain”. Ba chiar mai mult, ai posibilitatea de a primi feedback dacă creezi un cont și supui numele votului. Odată creat contul, membrii comunității tale vor putea vota favoritul iar tu vei primi notificare atunci când cel puțin 10 oameni au trimis câte un vot.

2. Domainsbot

Domainsbot este un alt tool folositor care îți prezintă o varietate de opțiuni pentru nume de domenii. E un tool in care poți căuta sugestii de domenii porning de la website-uri existente, cum ar fi sitebunker.com, sau poți insera keywords precum hosting site.

Odată introduse criteriile de căutare, tool-ul iti va căuta și filtra rezultatele. Poți filtra manual rezultatele în funcție de un anumite TLD, limbă, sinonime, etc. Mai poți găsi cu acest tool și domeniile expirate sau deținute de terțe părți.

3. Domainr

Domainr este un alt fel de search engine pe care il utilizezi inserând in câmpul dorit cuvintele cheie si selectând un domeniu din drop-down. Numele sugerate care sunt și disponibile pentru cumpărare vor fi evidențiate cu verde.

4. Lean Domain Search

Prin Lean Domain Search poți descoperi o listă întreagă de domenii bazată pe keywordul dorit. Dacă este un cuvânt cheie foarte popular, atunci vei găsi și modificări înainte sau după keywordul căutat.

Volumul de rezultate va fi mai mult ca sigur satisfăcător, prezentându-ți-se sute de opțiuni din care poți alege .

5. Nameboy

Nameboy, după cum o sugerează prin nume, e un tool prietenos care te ajută să găsești denumirea potrivită bazată pe keyworduri țintă.  

Generatorul va produce aproximativ 30 de rezultate diferite si  va arăta disponibilitatea domeniilor rezultate.

Extensiile incluse în lista de rezultate sunt .com, .net, .org și .info. Ce poate fi mai la îndemâna ta decât asta?

De la creare la inregistrare domenii: quick and easy

Acum că ai rezolvat problema inspirației, ce te faci la capitolul inregistrare domenii? Aici venim iar noi cu soluția salvatoare, oferindu-ți pe lângă opțiunea de inregistrare și pachete de găzduire securizate, accesibile ca preț și primitoare cu site-ul tău. Convinge-te că suntem gazdă bună și contactează-ne oricând pentru mai multe detalii!