Livrarea

Livrăm prin FanCourier și DPD, gratuit. Prețul de transport poate să fie diferit dacă doriți livrare într-o zonă care se află în afara ariei de acoperire FanCourier. Km suplimentari implică cost adițional pentru transport, ce va fi comunicat telefonic. În cazul în care adresa de livrare este una cu KM exteriori, clientul va plăti contravaloarea transportului sau poate opta pentru ridicarea coletului din cel mai apropiat punct de livrare FanCourier.

În cazul în care se solicită expres livrarea într-o zi de sâmbătă, se va percepe o taxă în plus de 7lei. În acest caz, Exim Host SRL va expedia coletul cu un AWB special cu specificația de “livrare sâmbăta”, dar nu își asumă răspunderea pentru nelivrarea coletelor la timp de către agenții de curierat.

Comenzile plasate până la ora 14:00 sunt predate curierului deobicei în aceași zi, urmând a fi livrate a doua sau a treia zi lucrătoare. Cele plasate după 14:00 sunt predate în următoarea zi lucrătoare. Acestea sunt datele estimate, în funcție de volumul de comenzi expedierea coletului poate întârzia maxim o zi lucrătoare față de estimare.

Timpul de livrare: în mod normal este de 1-2 zile lucrătoare, dar pot apărea întârzieri din motive obiective care în cele mai multe cazuri nu țin de noi.

Nu ne asumăm raspunderea pentru produsele deteriorate sau distruse de catre transportator. Pentru coletele ce prezintă deteriorări la primirea prin curier, vă recomandăm să refuzați recepția lor. Coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu agentul curier, în care să fie menționată starea coletului în momentul livrării la dumneavoastră. Riscul de pierdere sau de deteriorare a coletului vă este transferat în momentul în care intrați în posesia fizica a coletului. Orice reclamație ulterioara nu va fi luată în considerare.