Toate sistemele sunt operaționale
Te putem ajuta? 0377 101 459 | L-V 09:00–17:00
contact@sitebunker.ro | Program Non-Stop

Colocare servere

Vrei ca serverul tău de hosting să fie găzduit într-un datacenter performant, care să-ți asigure un nivel ridicat de independență și control? Iată ce îți pune la dispoziție SiteBunker.ro:

CheckedDatacenter ce respecta Tier III
CheckedPeering-uri de peste 100Gb/s
CheckedUPS-uri APC, Infosec si Eaton
CheckedGeneratoare Senci și Energo
CheckedClimatizare in row N+1
CheckedSLA 99.99% Uptime
CheckedAcces securizat biometric
Collocation Hero

Colocare servere full-service

Cu serviciile de colocare servere de la SiteBunker.ro te bucuri de performanţă sporită pentru toate echipamentele tale IT.

Data centerul nostru este pregătit să găzduiască orice fel de echipamente rackabile: servere, storage NAS-uri, switch-uri, routere, de la 1U până la 42U per rack.

Pe lângă suportul gratuit şi accesul 24/7, puse la dispoziție de către echipa noastră de sysadmini, te vei bucura de performanța asigurată de tehnologia enterprise-grade de ultimă generație, inclusiv de alimentarea cu energie electrică supradimensionată, chiar și de soluții performante de răcire și ventilație.

Astfel, întreaga ta infrastructură IT va fi în siguranță și ușor de administrat, în timp ce costurile cu exploatarea data centerului vor cădea exclusiv în sarcina SiteBunker.ro, astfel încât tu să te bucuri de performanță, dar și de cost efficiency.

Avantajele oferite de colocare servere

Costuri eficientizate

Te bucuri de cheltuieli de întreținere și operare reduse substanțial pentru data centerul pus la dispoziția ta prin serviciul de colocare servere oferit de SiteBunker.ro.

Sysadmin suport 24/7

Cu o experiență de peste 16 ani în domeniul IT, transfer şi securitate a datelor, echipa de sysadmini SiteBunker.ro este pregătită să te asiste în orice provocare tehnică.

Data Center ce respectă Tier III

Te vei bucura de avantajele unui data center optimizat pentru funcţionarea în parametrii optimi privind climatizarea, energia electrică neîntreruptă şi conexiunea la internet redundantă.

Sinergie și scalabilitate

Indiferent de dinamica afacerii tale, îți punem la dispoziție soluțiile potrivite, care să țină pasul cu evoluția ta, totul fiind optimizat inclusiv în parametrii financiari stabiliți.

Colocare servere eficientă la costuri reduse

Arhitectură redundantă și tehnologii de ultimă generație, toate la dispoziția ta prin data centerul SiteBunker.ro

Montaj și configurare

Vei beneficia de toate resursele SiteBunker.ro pentru a monta, configura și testa serverele sau sistemele data centerului pus la dispoziția ta.