găzduire magentoMagento 1 & 2 SSD Hosting
LiteMage Cache

Poate că un bunker nu pare lux pentru tine, dar pentru site-ul tău e cazarea ideală.

Degeaba magazinul tău online e mișto în întregime. De la nume până la produse. Fără hosting-ul potrivit, calitatea business-ului tău scade. Noroc de Sitebunker.

Start

20,00 /luna
 • Spatiu pe disk 25GB SSD + SSH
  Domenii Nelimitate
  Casute email Nelimitate
  Trafic Nelimitat
  Cpanel Inclus
  Certificat SSL Gratuit
  ANTIVIRUS + Backup zilnic

Business

30,00 /luna
 • Spatiu pe disk 60GB SSD + SSH
  Domenii Nelimitate
  Casute email Nelimitate
  Trafic Nelimitat
  Cpanel Inclus
  Certificat SSL Gratuit
  ANTIVIRUS + Backup zilnic

Enterprise

60,00 /luna
 • Spatiu pe disk 100GB SSD + SSH
  Domenii Nelimitate
  Casute email Nelimitate
  Trafic Nelimitat
  Cpanel Inclus
  Certificat SSL Gratuit
  ANTIVIRUS + Backup zilnic

Toate pachetele de hosting beneficiază GRATUIT de backup automat zilnic într-o locație externă.

Primele 3 luni gratuite*

Am înțeles, experiențele din trecut te-au lăsat cu un gust amar și ești mai greu de convins. Atunci, cum sună 30 de zile de gratuitate pentru sampling?

Nu trebuie decât să comanzi un pachet de găzduire web cu plata anuală iar noi îți vom oferi primele 3 luni din contract gratis. De asemenea, ne vom ocupa gratuit de transferul de la alt furnizor.

*la plata pe un an

Îți mutăm noi site-ul gratuit

Dacă dorești să te muți de la vechiul provider de hosting, noi îți oferim discount egal cu perioada plătită deja.

Pentru a beneficia de acest discount vă rugăm să ne contactați

Alege

Servicii de calitate

pentru a îmbunătăți și a simplifica experiența ta de găzduire

Customer Support 24/7

Suntem prompți în orice situație.
Putem comunica foarte ușor cu tine chiar dacă suntem adăpostiți bine în Bunker. Echipa noastră de Customer Support e mereu pe poziții, pregătită oricând pentru un Reply. Vei primi notificări în real-time cu starea site-ului tău.

Beneficiile Sitebunker

hosting web

Calitate premium la prețuri accesibile

Cu Sitebunker, îi poți oferi site-ului tău cea mai bună gazdă iar tu nu vei fi nevoit să-ți sacrifici micile plăceri. Atât tu cât și site-ul tău veți fi răsfățați, unul cu avocado și midii, celălalt cu Gigabites.

gazduire wordpress

Back-up zilnic gratuit

Paranoia nu are loc în Sitebunker. Pentru acea glumiță neagră când dai datele de acces persoanei nepotrivite iar acea persoană îți schimbă parola de acces, noi avem soluție. Planul B de la Back-up, nu orice fel de back-up ci zilnic și gratuit.

gazduire web ssd

Protecție Ddos

Știi că deții cel mai bun website de popcorn cu arome? Știu și alții că tu deții cel mai bun website popcorn cu arome și vor să ți-l înlăture? Stai fără grijă, noi ne ocupăm să-ți securizăm site-ul cu soluție Ddos pentru ca dominația ta să continue.

Clienţii noştri, fericiţi că ne-au ales pe noi pentru găzduire web!

DIN 2006

pe piaţă

2800+ TB

găzduiţi

99,99%

uptime

PESTE 4500

clienţi

Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de SiteBunker! După perioada de trial, eram convinsă că vreau un pachet de hosting de la ei. Ioana C. Romania
Impecabile servicii și impecabil comportament din partea Despartamentului de Customer Support. Comunicativi, dornici să te ajute, este evident că echipa isi doreste să ofere clienților o experiență cât mai bună.Marian P. Romania
Toti colegii dvs. la care au ajuns problemele semnalate de mine le-au rezolvat cu promptitudine. In plus, lucrul pe care il apreciez cel mai mult, m-au tratat ca pe un "necunoscator" ceea ce este un lucru foarte bun si frumos.Lucian R. Romania
Va felicit pentru profesionalismul de care ati dat dovada, suntem foarte multumiti de serviciile dvs. Cu siguranta in momentul in care o sa expire hostingul pentru celelalte domenii o sa achizitionam un alt pachet de hosting de la dvs. (detinem peste 25 de domenii).Cristian P. Romania