Servere VPS

Pentru orice platforma!
Găzduire VPS propulsată de procesoare AMD EPYC cu stocare full-SSD NVMe in RAID 10 pentru o viteza si fiabilitate superioara care oferă o latență minimă și un număr mare de operațiuni pe secundă.

 

V1 - Start

4,00 /lună
 • Stocare: 25GB SSD RAID 10
  CPU: 1x vCore 2.5 – 3.35Ghz
  Memorie: 2GB RAM
  Uplink: 500 Mbps
  Trafic Nelimitat
  IP dedicat IPv4
  Backup Zilnic
  Virtualizare KVM

V2 - Business

9,00 /lună
 • Stocare: 50GB SSD RAID 10
  CPU: 2x vCore 2.5 – 3.35Ghz
  Memorie: 4GB RAM
  Uplink: 500 Mbps
  Trafic Nelimitat
  IP dedicat IPv4
  Backup Zilnic
  Virtualizare KVM

V3 - Enterprise

14,00 /lună
 • Stocare: 75GB SSD RAID 10
  CPU: 3x vCore 2.5 – 3.35Ghz
  Memorie: 6GB RAM
  Uplink: 500 Mbps
  Trafic Nelimitat
  IP dedicat IPv4
  Backup Zilnic
  Virtualizare KVM

V4 - Start Plus

19,00 /lună
 • Stocare: 100GB SSD RAID 10
  CPU: 4x vCore 2.5 – 3.35Ghz
  Memorie: 8GB RAM
  Uplink: 500 Mbps
  Trafic Nelimitat
  IP dedicat IPv4
  Backup Zilnic
  Virtualizare KVM

V5 - Enterprise Plus

29,00 /lună
 • Stocare: 150GB SSD RAID 10
  CPU: 6x vCore 2.5 – 3.35Ghz
  Memorie: 12GB RAM
  Uplink: 500 Mbps
  Trafic Nelimitat
  IP dedicat IPv4
  Backup Zilnic
  Virtualizare KVM

Alege

Servicii de calitate

pentru a îmbunătăți și a simplifica experiența ta de găzduire web

Servere Ultra Perfomante

Folosim servere de ultima generatie, dual socket cu ultimile procesoare AMD Epyc memorii RAM de 1TB, adus la cea mai mare frecventa stabila, in momentul de fata.

Virtualizarea este oferita de Virtualizor, impreuna cu sistemul KVM pentru a aloca resursele strict pentru dvs, sa fiti siguri ca nimeni nu se va atinge de ele.

Serverele VPS optimizate pentru performanta asigura echilibru ideal intre spatiul de stocare, CPU si RAM alocat. Puteti gazdui aplicatii web, site-uri de prezentare, bloguri, diferite servere de mail-uri, jocuri, etc.

Beneficiile Sitebunker

hosting web

Calitate premium la prețuri accesibile

Cu Sitebunker, îi poți oferi site-ului tău cea mai bună gazdă iar tu nu vei fi nevoit să-ți sacrifici micile plăceri. Atât tu cât și site-ul tău veți fi răsfățați, unul cu avocado și midii, celălalt cu Gigabites.

gazduire wordpress

Back-up periodic gratuit

Paranoia nu are loc în Sitebunker. Pentru acea glumiță neagră când dai datele de acces persoanei nepotrivite iar acea persoană îți schimbă parola de acces, noi avem soluție. Planul B de la Back-up, nu orice fel de back-up ci periodic și gratuit.

gazduire web ssd

Protecție Avansată Anti-DDoS

Știi că deții cel mai bun website de popcorn cu arome? Știu și alții că tu deții cel mai bun website popcorn cu arome și vor să ți-l înlăture? Stai fără grijă, noi ne ocupăm să-ți securizăm site-ul cu protecția avansată Anti-DDoS de la Fortinet – FortiDDoS pentru ca dominația ta să continue.

Clienţii noştri, fericiţi că ne-au ales pe noi pentru găzduire web!

DIN 2006

pe piaţă

280+ TB

găzduiţi

99,99%

uptime

PESTE 4500

clienţi

Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de SiteBunker! După perioada de trial, eram convinsă că vreau un pachet de hosting de la ei. Ioana C. Romania
Impecabile servicii și impecabil comportament din partea Despartamentului de Customer Support. Comunicativi, dornici să te ajute, este evident că echipa isi doreste să ofere clienților o experiență cât mai bună.Marian P. Romania
Toti colegii dvs. la care au ajuns problemele semnalate de mine le-au rezolvat cu promptitudine. In plus, lucrul pe care il apreciez cel mai mult, m-au tratat ca pe un "necunoscator" ceea ce este un lucru foarte bun si frumos.Lucian R. Romania
Va felicit pentru profesionalismul de care ati dat dovada, suntem foarte multumiti de serviciile dvs. Cu siguranta in momentul in care o sa expire hostingul pentru celelalte domenii o sa achizitionam un alt pachet de hosting de la dvs. (detinem peste 25 de domenii).Cristian P. Romania