Găzduire Reseller SSD

Poate că un bunker nu pare lux pentru tine, dar pentru clientii tăi e cazarea ideală.

Degeaba magazinul online sau site-ul de prezentare e mișto în întregime. De la nume până la produse. Fără găzduirea web potrivită, calitatea business-ului tău scade. Noroc de Sitebunker.

Start

8,99 /lună
 • Spatiu 25GB SSD
  CPU: 9.6 GHz = 3 CPU
  RAM: 3 GB
  Conturi cPanel Nelimitate
  Cpanel Inclus
  Certificate SSL Gratuite
  Imunify360 + Backup
  LiteSpeed Web Server

Business

12,99 /lună
 • Spatiu 50GB SSD
  CPU: 16 GHz = 5 CPU
  RAM: 6 GB
  Conturi cPanel Nelimitate
  Cpanel Inclus
  Certificate SSL Gratuite
  Imunify360 + Backup
  LiteSpeed Web Server

Enterprise

27,99 /lună
 • Spatiu 150GB SSD
  CPU: 22.4 GHz = 7 CPU
  RAM: 8 GB
  Conturi cPanel Nelimitate
  Cpanel Inclus
  Certificate SSL Gratuite
  Imunify360 + Backup
  LiteSpeed Web Server

Toate pachetele de hosting beneficiază GRATUIT de backup automat zilnic într-o locație externă.

Limitați resursele pentru fiecare cont de cPanel creat

Acest lucru se poate realiza prin intermediul CloudLinux ce include LVE Manager pentru Reselleri.

Nu va trebuie decât să creați pachetele de cPanel si apoi să alocați câte resurse doriți pentru fiecare pachet in parte.
La resurse ne referim la spațiul de stocare, CPU, RAM, EP, NPROC, PMEM, IO si IOPS.
Resursele conturilor de cPanel vor fi alocate din resursele totale pe care le are contul de Reseller (vezi resursele complete pentru fiecare pachet de Reseller).

Îți mutăm noi contul de Reseller gratuit

Tot ce trebuie să faci este să ne oferi datele de acces de la WHM de la vechiul provider de hosting iar noi ne vom ocupa mai departe de mutare.

Alege

Servicii de calitate

pentru a îmbunătăți și a simplifica experiența ta de găzduire

Customer Support 24/7

Suntem prompți în orice situație.
Putem comunica foarte ușor cu tine chiar dacă suntem adăpostiți bine în Bunker. Echipa noastră de Customer Support e mereu pe poziții, pregătită oricând pentru un Reply. Vei primi notificări în real-time cu starea site-ului tău.

Beneficiile Sitebunker

hosting web

Calitate premium la prețuri accesibile

Cu Sitebunker, îi poți oferi site-ului tău cea mai bună gazdă iar tu nu vei fi nevoit să-ți sacrifici micile plăceri. Atât tu cât și site-ul tău veți fi răsfățați, unul cu avocado și midii, celălalt cu Gigabites.

gazduire wordpress

Back-up zilnic gratuit

Paranoia nu are loc în Sitebunker. Pentru acea glumiță neagră când dai datele de acces persoanei nepotrivite iar acea persoană îți schimbă parola de acces, noi avem soluție. Planul B de la Back-up, nu orice fel de back-up ci zilnic și gratuit.

gazduire web ssd

Protecție Avansată Anti-DDoS

Știi că deții cel mai bun website de popcorn cu arome? Știu și alții că tu deții cel mai bun website popcorn cu arome și vor să ți-l înlăture? Stai fără grijă, noi ne ocupăm să-ți securizăm site-ul cu protecția avansată Anti-DDoS de la Fortinet – FortiDDoS pentru ca dominația ta să continue.

Clienţii noştri, fericiţi că ne-au ales pe noi pentru găzduire web!

DIN 2006

pe piaţă

280+ TB

găzduiţi

99,99%

uptime

PESTE 4500

clienţi

Sunt foarte mulțumită de serviciile oferite de SiteBunker! După perioada de trial, eram convinsă că vreau un pachet de hosting de la ei. Ioana C. Romania
Impecabile servicii și impecabil comportament din partea Despartamentului de Customer Support. Comunicativi, dornici să te ajute, este evident că echipa isi doreste să ofere clienților o experiență cât mai bună.Marian P. Romania
Toti colegii dvs. la care au ajuns problemele semnalate de mine le-au rezolvat cu promptitudine. In plus, lucrul pe care il apreciez cel mai mult, m-au tratat ca pe un "necunoscator" ceea ce este un lucru foarte bun si frumos.Lucian R. Romania
Va felicit pentru profesionalismul de care ati dat dovada, suntem foarte multumiti de serviciile dvs. Cu siguranta in momentul in care o sa expire hostingul pentru celelalte domenii o sa achizitionam un alt pachet de hosting de la dvs. (detinem peste 25 de domenii).Cristian P. Romania