Toate sistemele sunt operaționale
Te putem ajuta? 0377 101 459 | L-V 09:00–17:00
contact@sitebunker.ro | Program Non-Stop

1 Luna gratuita + economisesti 1 luna / plata 1 an

Blog Cover

La SiteBunker te bucuri de verificare domeniu gratuită.

Introdu domeniile dorite în câmpul de mai jos pentru a le verifica mai întâi disponibilitatea. Dacă acestea sunt libere pentru înregistrare, poți continua cu pasul de înregistrare și comandă.

 

Pași de care să ții cont atunci când înregistrezi domenii RO, COM, EU sau alte extensii

  1. VERIFICARE DOMENIU - Pentru a putea înregistra orice domeniu RO, COM, EU sau alte extensii este necesar mai întâi să afli dacă acesta este disponibil. La SiteBunker verificarea este GRATUITĂ.
  2. ALEGE METODA DE PLATĂ - După ce ai efectuat verificarea și ai ales domeniul preferat este suficient să urmezi pașii de comandă. La SiteBunker poți alege plata cu cardul, Paypal sau plata prin virament bancar.
  3. ACTIVARE DOMENIU - Orice domeniu achiziționat, indiferent de extensie, este înregistrat imediat ce factura emisă este plătită. Dacă ai ales plata cu cardul, activarea este efectuată instant.
  4. DREPTUL DE FOLOSINȚĂ - Dreptul de folosință pentru orice domenii RO, COM, EU sau alte extensii înregistrate la SiteBunker îți aparțin în exclusivitate. Tu doar asigură-te că ai reînnoit plata la timp.
  5. PLATA ANUALĂ DOMENII RO - Orice domeniu achiziționat implică facturare periodică, fie ea anuală sau pentru intervale mai mari de ani. Prețul este stabilit în funcție de costurile de administrare și operare a nameserverelor root.

Asistență și suport prompt 24/7

Indiferent de provocarea tehnică pe care o întâmpini, echipa de suport SiteBunker îți stă la dispoziție 24/7 pentru orice întrebare.

 

Site-uri web cu viteză de încărcare rapidă

Tu alegi dacă viteza de încărcare a site-ului tău îți afectează sau nu planurile de vânzări. Începe cu un hosting profesionist și pierde nicio comandă.