Toate sistemele sunt operaționale
Te putem ajuta? 0377 101 459 | L-V 09:00–17:00
contact@sitebunker.ro | Program Non-Stop

Primești GRATIS modul PrestaShop Premium la pachetele de hosting selectate

Blog Cover

Magazinul tău online construit în PrestaShop merită tot ce este mai bun pentru a înregistra cele mai bune performanțe. Din acest motiv, la orice pachet de găzduire PrestaShop achiziționat de pe SiteBunker.ro, cu plata anuală primești GRATUIT un Modul PrestaShop Premium la alegere. Citește acest articol până la capăt și vezi ce module ți-am pregătit împreună cu PrestaManiacs.com care, odată instalate, îți vor susține obiectivele de vânzări propuse.

 

Curpins:

 1. Ce modul PrestaShop Gratis poți alege
  1. Modul creare landing page
  2. Modul creare catalog PDF produse
  3. Modul comandă de grup
  4. Modul online treasure hunt
  5. Modul cont clienți eficientizat
  6. Modul promoții, reduceri și campanii avansate
  7. Modul istoric prețuri
  8. Modul Statistici avansate  
 2. Cum poți solicita orice modul PrestaShop gratuit oferit de SiteBunker.ro 
 3. Suportul și instalarea modulelor PrestaShop Gratis 

   

1. Ce modul PrestaShop Gratis poți alege

Alături de partenerii PrestaManiacs.com am realizat o selecție de module premium dezvoltate de developeri cu experiență și certificați PrestaShop, care te vor ajuta să-ți îmbunătățești performanțele magazinului tău online. Descoperă mai jos lista de module din care îl poți alege pe cel preferat de tine:

Acest modul, odată instalat te va ajuta să creezi în doar câteva click-uri nenumărate landingpage-uri personalizate pentru fiecare campanie pe care o vei implementa. Ai disponibile zeci de template-uri de landingpage pe care le vei putea folosi fără să fie nevoie să apelezi la un developer.

Ideal atunci când vrei să prezinți produsele sub forma unui catalog PDF, inclus direct în magazinul tău online. Cu siguranță va fi un plus pentru tine să folosești acest modul, mai ales dacă ești distribuitor, producător sau lucrezi cu clienți B2B.  

Esențial pentru magazinele online din industria HoReCa, modulul dedicat comenzilor de grup poate fi motivul pentru care clienții tăi te aleg în locul altor platforme de livrare alimente și nu numai. Practic, cu acest modul vei permite clienților tăi să se unească și să plaseze comenzi împreună. Fiecare utilizator își va putea comanda produsele preferate în coșul de grup și, în același timp, împărți costul de livrare.

Un modul uimitor care te va ajuta să atragi mai mulți clienți pe site și va crește cel puțin timpul petrecut în magazinul online. Prin gamification, acest modul va crea un nou mod captivant de a interacționa cu utilizatorii, asigurând o experiență de neuitat. 

Cu modulul PrestaShop Cont Clienți te vei asigura că vei pune la dispoziția clienților tăi o nouă interfață aerisită și intuitivă pentru Contul de Client, astfel încât să ieși în evidență față de concurență.

Profită la maximum de cupoanele, reducerile și promoțiile implementate, de fiecare dată când lansezi o nouă colecție, anunți o ofertă specială sau în timpul campaniilor de Sărbători / Black Friday / Ocazii speciale. Scalează-ți magazinul online și crește-ți vânzările cu acest modul, dedicat managementului promoțiilor, reducerilor și cupoanelor.

Nu mai pierde timp cu rapoartele de istoric prețuri practicate pentru produsele comercializate și bucură-te de informația centralizată în timp real cu ajutorul modulului istoric prețuri. În plus, prin acest istoric, vei ști în orice clipă ce tip de discounturi poți aplica în campaniile viitoare, fără să aștepți prea mult după situații și discuții interminabile cu contabilitatea.

Este simplu să iei cele mai bune decizii de business atunci când ai la îndemână statistici pertinente. Modulul PrestaShop Capturly Full Analytics îți va furniza toate datele necesare pentru magazinul tău online, într-un mod cât mai ușor de interpretat. Vei avea la îndemână datele din Analytics, Session replay, Heatmaps, Conversion funnel, Event analytics. 

Lista modulelor din care poți alege preferatul tău nu se oprește aici. Vei putea vizualiza lista completă cu modulele pe care le poți obține gratuit la orice pachet de găzduire PrestaShop achiziționat de la SiteBunker.ro cu plata anuală dacă vei vizita site-ul partenerului nostru PrestaManiacs.com. 

Nu uita să citești mai jos cum vei putea intra în posesia modului ales. *NOTĂ: Modulele Klavio și Omnisend nu fac parte din prezenta ofertă SiteBunker.ro. Acestea pot fi achiziționate contra cost direct de pe site-ul PrestaManiacs.com.

   

2. Cum poți solicita orice modul PrestaShop Gratuit oferit de SiteBunker.ro 

Este simplu să beneficiezi de orice Modul PrestaShop Premium GRATUIT oferit de SiteBunker.ro. 

Pentru a intra în posesia celui ales de tine este nevoie doar să achiziționezi orice pachet de găzduire PrestaShop, începând cu data de 25.10.2021 și să optezi pentru plata anuală. Apoi poți solicita prin serviciul de tickete modulul preferat de tine din cele menționate mai sus sau disponibile pe https://prestamaniacs.com/6-prestashop-modules

Echipa Suport SiteBunker.ro îți va pune la dispoziție toate cele necesare în maxim 48 ore lucrătoare de la transmiterea ticketului, astfel încât să poți începe instalarea modulului cât mai rapid.

   

3. Suportul și instalarea modulelor PrestaShop Gratis 

Considerăm că îți va fi util să știi de la început până unde te vei putea baza pe suportul SiteBunker.ro cu privire la modulele PrestaShop oferite GRATUIT. 

În acest sens, te rugăm să iei în considerare detaliile de mai jos:

 • Echipa SiteBunker.ro îți va transmite toate cele necesare cu privire la documentația modului PrestaShop ales; *NOTĂ: Modulele Klavio și Omnisend nu fac parte din prezenta ofertă SiteBunker.ro. Acestea pot fi achiziționate contra cost direct de pe site-ul PrestaManiacs.com.
 • Instalarea și configurarea modulului va cădea exclusiv în sarcina ta;
 • Dacă vei dori extra informații despre modul va fi necesar să te adresezi direct partenerilor PrestaManiacs.com;
 • Modulele oferite sunt de o calitate superioară, însă SiteBunker.ro nu va fi răspunzător de eventualele bug-uri minore întâlnite sau potențialele prejudiciile aduse de acestea.